Sommarutfärd till Malmgård slott sö 11.6

10.05.2023 kl. 17:03
Årets sommarutfärd går till Malmgård slott i Pernå. Vi åker som vanligt med hyrd buss och framme blir det guidad tur i slottet och bryggeriet, och besök i gårdsbutiken.

Vi har inga kungliga kröningar i Finland, men några slott har vi faktiskt!

På årets sommarutfärd styr Vanda UF kosan mot ett av dem, nämligen Malmgård i Pernå. Greve Henrik Creutz guidar oss i slottet och på Malmgårds bryggeri. Efteråt går det bra att testa ölsorter i bryggeriet, utforska Malmgårds gårdsbutik eller bara njuta av de vackra omgivningarna.

Efter Malmgård kör bussen ner till Rönnäs där vi får lunch och kaffe på Sea Golf Ravintola Rönnäs.

När vi samlat krafter där besöker vi det närbelägna Skärgårdsmuseet och hinner sniffa på östnyländsk skärgårdsluft nere vid havsstranden. Badkläder med, den som gillar havsbad!

Start: Kl. 9.15 från Rosbackagränden 1, där du kan lämna bilen. Kl. 9.20 kan du stiga på vid hållplatsen strax intill Björkhem om du hellre vill det.

Tillbaka: Senast klockan 17 är vi tillbaka i Vanda igen.

Pris: 35 euro för vuxna, 20 euro för barn under 15 år. Betala deltagaravgiften till Vanda uf:s konto FI5040552810000317 genast då du får bekräftelse på att din anmälan tagits emot och att du ryms med.  Först till kvarn får mala!

Anmälan: Senast den 25 maj. Skriv till karin.b.nordberg@gmail.com eller 050 344 4416. Meddela eventuella specialdieter och var du vill stiga på bussen när du anmäler dig. 

Om du ännu inte betalat din medlemsavgift för 2023 kan du passa på att betala den med samma. Skriv tydligt i meddelandefältet vem och vad du betalar för.